Hol találsz meg minket?

1073 Budapest, Erzsébet krt. 22. fszt. 6. 10-es kapucsengő. A szalon az udvarban található.

5 percre a Madách Színháztól és 5 percre a Blaha Lujza tértől, a 4-es 6-os villamos Wesselényi utca megállónál.

 

Meddig vagyunk nyitva?

Hétfőtől péntekig, 10-től 18-ig, szombaton pedig 10-től 13-ig.

 

Mi a tevékenységi körünk?

Esküvői- alkalmi ruhák kölcsönzése, értékesítése. Szalagavatói ruhák kölcsönzése. Bizományos ruhák bevétele, értékesítése. Menyasszonyi, alkalmi, örömanya, koszorúslány ruhák, kosztümök egyedi tervezés alapján, méretre készítése. Vállaljuk továbbá csoportos szalagavatói kosztümök készítését is.

 

Mi kell a szerződéskötéshez?

Foglalás és vásárlás esetén is vevői szerződést kötünk, emiatt kérjük, hogy legyen nálad személyigazolványod, lakcímkártyád, szalagavatói ruhakölcsönzés esetén diákigazolványod, valamint a foglaló összege. A foglaló összegéről a lentebbi menüpontokban találhatsz részletes leírást. Adataid bizalmasan kezeljük.

 

Tudok szerződni, ha még nem múltam el 18 éves?

Amennyiben nem múltál még el 18 éves, a foglaláskor kérlek gondviselőd kíséretében gyere el, mivel szerződéskötésre ebben az esetben ő a jogosult. Megértésedet köszönjük.

 

Fizetési mód

Szalonunkban kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség.

 

Bizományos bevétel

Szalonunk egyaránt foglalkozik bizományos ruhabevétellel. A behozott ruha ellenértéke, mely szerződésben foglalt, azután kerül kifizetésre miután a ruha értékesítésre került. A szerződésben meghatározott összeg egyéni megállapodás tárgyát képzi.

 

Esküvői ruha tudnivalók

A ruha lefoglalása, valamint értékesítése a foglaló letételétől, és a szerződéskötéstől lép életbe. A foglaló minden esetben az adott ruha értékének 40%-a.

Foglalás esetén a ruha méretre igazítása az esküvőt megelőző hét első felében esedékes. A menyasszonyi ruha az esküvő hetében, csütörtöki naptól vihető, és a következő hét első napján esedékes a visszahozatala.

 

Alkalmi ruha tudnivalók

A ruha lefoglalása, valamint értékesítése a foglaló letételétől, és a szerződéskötéstől lép életbe. A foglaló minden esetben az adott ruha értékének 40%-a.

Foglalás esetén a ruha méretre igazítása az alkalmat megelőző hét első felében esedékes, majd az alkalmi ruha az esemény hetében csütörtöki naptól vihető, és a következő hét első napján esedékes a visszahozatala.

 

Szalagavató ruha tudnivalók

A ruha lefoglalása, a foglaló letételétől, és a szerződéskötéstől lép életbe. A foglaló minden esetben az adott ruha értékének 40%-a.

Foglalás esetén a ruha méretre igazítása a szalagavatót megelőző hét első felében esedékes, majd a ruha a szalagavató hetében csütörtöki naptól vihető, és a következő hét első napján esedékes a visszahozatala.


TOP

Facebook